Van Meyersstraat 12, NL- 9061 CW GIEKERK
taal kiezentaal kiezentaal kiezen

Machine Uitlijningen

Uitlijnen van productie-installaties en controle van maatvoering waardoor productie en kwaliteit worden geoptimaliseerd. Resultaten van een dergelijke ingreep zijn: betere kwaliteit, hogere productie, langere standtijden, minder slijtage, minder grondstof- en/of energieverbruik. Voorkomen van baanverloop, vouwen, scheuren, problemen met vochtprofiel of structuur van het product.

Door het meten van haaksheid, waterpas en eventuele axiale afwijkingen krijgt u een beeld van de geometrie van de machine. Ook kunnen wij u zekerheid bieden in geval van nieuwbouw, te beginnen bij de machinehartlijn, referentielijnen, referentiehoogtes, en eventueel inpassen van nieuwe machinedelen in een bestaande situatie.

Toe te passen bij o.a. rollenrotatiemachines. Ervaring o.a. met de volgende industrieën: papier, golfkarton, gipsplaten, diepdruk, coating, non-woven, etc.

Onze specialist zal in samenspraak met u de probleemgebieden analyseren, rapporteren en aanbevelingen doen voor correcties, die wij eveneens kunnen verzorgen.

Kengetallen
Meetnauwkeurigheid 0.1mm/ 10m. Meetsnelheid: 30 – 50 rollen/dag (8 uur).
Zelden een rol die niet meetbaar is.
Een golfkartonmachine in een weekend (18 – 20 uur) gemeten.
Een tissuemachine in 12 uur.

Alignment & Geometric Services B.V.
uw betrouwbare partner voor het uitlijnen van uw machines!