Van Meyersstraat 12, NL- 9061 CW GIEKERK
taal kiezentaal kiezentaal kiezen

Consultancy

Heeft u een probleem met een machine? Vermoedt u dat de uitlijning van uw machine niet meer correct is? Wij komen graag bij u langs om het probleem te aanschouwen en samen met u te bespreken wat we kunnen doen.

Moet er (opnieuw) uitgelijnd worden? En zo ja, wat en welke toleranties zijn daarbij aanvaardbaar? Aan de hand van de bespreking kunnen we een actieplan opstellen met eventueel een bijpassende offerte.

Indien een bezoek vooraf niet mogelijk of haalbaar is i.v.m. tijdsdruk of reisafstanden, kan telefonisch of via de mail een actieplan worden opgesteld, eventueel aan de hand van een door u geleverde machine tekening een schets of foto’s.

De metingen worden weergegeven in een duidelijk meetrapport. Aan de hand van het meetrapport kunnen wij een advies geven met betrekking tot de uit te voeren correcties. Deze correctie werkzaamheden kunnen ook in beheer van Alignment & Geometric Services worden uitgevoerd.

Zijn de problemen van dien aard dat de kwaliteit en of kwantiteit gevaar loopt, kan er tijdens de meting direct worden gecorrigeerd. Na iedere meting worden de meetgegeven vrijgegeven, zodat er eventueel direct actie kan worden ondernomen.

Heeft u vragen of denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hieronder vind u enkele voorbeeld meetrapporten:

Voorbeeld meetrapport Papiermachine
Voorbeeld meetrapport Golfkartonmachine
Voorbeeld meetrapport 3D meting